Kerstcorrida

26ste Argenta Kerstcorrida

We hadden u, na de afgelasting van 2020, graag de 26 ste Kerstcorrida voorgesteld in 2021, maar de onzekerheid over de 4de golf van de Corona-pandemie steekt daar een stokje voor. Deze beslissing is niet over één dag ijs gegaan. Neen, het is met spijt in het sporthart, maar ons aller gezondheid staat boven alles.

Na samenspraak met de verantwoordelijke instanties en na rijp beraad met ons bestuur, konden we eigenlijk niet anders. De vooruitzichten op Corona-gebied zijn nog steeds niet rooskleurig. Ondanks de hoge vaccinatiegraad blijft de besmettingsdruk (te) hoog. Organisaties van meer dan 400 personen binnen en 1000 personen buiten, moeten aan zulke strenge regelgeving voldoen dat organiseren zoveel rompslomp en bijkomende kosten met zich meebrengt dat het onverantwoord is.

Tegelijk willen we een alternatief evenement aankondigen: Het Midsummer Trail Event van AVT Oudsbergen. Het zal doorgaan op zaterdag 25 juni 2022 in de Duinengordel. We gaan een heus event organiseren in buitenlucht, met dezelfde hoge kwaliteitseisen die we 25 jaar aan de Kerstcorrida gegeven hebben. 

Avt-Oudsbergen is heel vereerd met deze toegankelijkheidspluim.
Het organiseren van de G-funloop met de Kerstcorrida was een enorme verrijking voor onze vereniging.

Dank aan iedereen die zich dagdagelijks inzet voor mensen met een beperking.